Η ΕΤΑΙΡΙΑ

AΡΡΗΤΟ STATIONERY ΕΠΕ


Η εταιρεία μας λειτουργεί υπό την παρούσα της μορφή από το 1992. Η δημιουργία της εταιρείας προέκυψε μετά από περιπλάνηση του φορέα στον χώρο των χαρτικών και του βιβλίου. Έτσι αποφασίστηκε ο σχηματισμός αυτής της εταιρείας και με  βοήθεια και υποστήριξη των βιβλιοχαρτοπωλών. 

Η δραστηριότητα της αφορά την εισαγωγή, εξαγωγή και διανομή ειδών χαρτοπωλείου. Από την ίδρυση της ως σήμερα και έπειτα από διαδρομές κλασσικές και ειδικές σε ένα περιβάλλον κινούμενης άμμου, κατόρθωσε να συγκαταλέγεται πλέον στις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, με αποσαφηνισμένη πρόταση προς την αγορά στους επιλεγμένους τομείς που κινείται, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και με πλεονέκτημα μια πολιτική που δίνει κέρδη σε αυτούς που την επιλέγουν.

Στόχος μας είναι να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες, προσφέροντας τους έξυπνα προϊόντα. Οι πλήρως ενημερωμένοι πωλητές μας επισκέπτονται όλη την Ελλάδα. Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά και διανέμουμε τον οίκο Shiny (σφραγίδες αυτόματες, απλές, ημερομηνιών, αριθμών, μελάνια, ταμπόν), τον οποίο έχουμε καταστήσει πλέον ισχυρό παράγοντα στην αγορά, όπως και άλλα εργοστάσια (Kangaro, Νoris, Lorenz, Ready, Merry, Lifup, Leeho, Elite κ.α.) που παρουσιάζονται στον εικονογραφημένο κατάλογο μας, ο οποίος προσφέρει μια πρόταση ανασυγκρότησης των καταστημάτων που απευθυνόμαστε.

Συνεργαζόμαστε επίσης με γνωστούς οίκους  της αγοράς ( Faber castell, Fabriano, Giotto, Das, Bic, Skag, Pelican κ.α), έχοντας την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πλήρη γκάμα προϊόντων.


Μετά τιμής

Εμμανουήλ Χατζηδάκης


ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 5 •  ΑΘΗΝΑ • ΤΑΧ. ΚΩΔ. 106 77 • ΤΗΛ.:  2109922055 (4 γραμμές)  •  FAX : 2109921211Facebook